‘Prinses Beatrice verwondt Ed Sheeran’

Ed Sheeran heeft een lelijke jaap overgehouden aan een feestje thuis bij de Britse prinses Beatrice. De dochter van prins Andrew verwondde hem per ongeluk met een zwaard toen ze voor de grap James Blunt wilde ridderen.

Tijdens het feestje in de Royal Lodge, het huis van Andrew, vertelde James gekscherend dat hij altijd nog eens geridderd wil worden. "Beatrice zei direct dat ze dat kon regelen en haalde een ceremonieel zwaard", vertelt een ingewijde aan The Sun. "Ze hield het vervolgens boven zijn hoofd en zei tegen hem: 'sta op Sir James', precies zoals haar oma dat zou hebben gedaan in het paleis."

Volgens de bron ging het daarna echter mis toen Beatrice het gewicht van het zwaard verkeerd beoordeelde. "In plaats van een licht tikje op de schouders van James, zwaaide ze het naar achter, niet wetende dat Ed daar stond."

De zanger liep een snijwond op in zijn rechterwang en moest uit voorzorg naar een ziekenhuis worden gebracht. Daar is de wond gehecht alvorens hij weer kon terugkeren naar het feest.

Beatrice was behoorlijk over haar toeren na het ongeluk. Woordvoerders van Buckingham Palace en Ed wilden tegenover de krant niet reageren.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen