×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Philip toch present bij huwelijk Eugenie

Prins Philip toch present bij huwelijk Eugenie
12.10.2018 -

Prins Philip was vrijdag tóch present bij de bruiloft van zijn kleindochter prinses Eugenie en Jack Brooksbank. De 97-jarige prins Philip vergezelde koningin Elizabeth naar de ceremonie in Windsor.


Tot het laatste moment was het onduidelijk of Philip de bruiloft zou bijwonen. De echtgenoot van de Queen wilde eerst kijken hoe hij zich zou voelen. Wel ontving hij donderdagavond al een aantal militairen op Windsor Castle, wat er volgens Britse media op duidde dat hij ook aanwezig zou zijn bij de huwelijksplechtigheid van zijn kleindochter.

Dit voorjaar was het ook al onzeker of Philip bij de bruiloft van prins Harry en Meghan zou zijn. Kort daarvoor verbleef hij elf dagen in het ziekenhuis vanwege een heupoperatie. De hertog van Edinburgh was echter op tijd hersteld.