Prins Jaime geniet op verjaardag Haakon

Prins Jaime geniet van het muziekfestival ter ere van de 40e verjaardag van kroonprins Haakon van Noorwegen. De zoon van prinses Irene en tweelingbroer van prinses Margarita, die vorig najaar zelf veertig werd, is een van de ongeveer 220 gasten die rondlopen op het terrein van de kroonprinselijke residentie Skaugum in de buurt van Oslo.

Op de offciële facebookpagina van het Noorse koningshuis verschijnen steeds meer foto's van het evenement dat Haakons familieleden voor de jarige kroonprins hebben georganiseerd. Nadat de facebookpagina eerder meldde dat de prins met een parachute was gearriveerd op zijn eigen feest, wordt zondag steeds meer duidelijk welke artiesten op het podium stonden. Zo verspreidde het Noorse hof zondagmiddag een foto van het optreden dat de Noorse zangeres Anne Grete Preus op Skaugum gaf. Ook singer-songwriter Thomas Dybdahl was een van de artiesten die de koninklijke gasten mochten vermaken.

Behalve prins Jaime zouden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prins Constantijn van de partij zijn. Dit meldt Royalty Online op basis van een bevestiging van het Noorse hof. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen