×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry hoopt op een dochter

Prins Harry hoopt op een dochter
22.10.2018 -

Prins Harry hoopt dat het kind dat hij en echtgenote Meghan Markle verwachten een meisje is. Dat heeft hij aan omstanders laten weten tijdens het bezoek van het paar aan Australië.


Op een fanvideo is te zien dat iemand op straat Harry naroept: 'Ik hoop dat het een meisje is'. Alhoewel het antwoord van de prins niet heel goed hoorbaar is op de video, schrijft het fanblog dat het plaatste er een tekstje bij waarin staat dat Harry antwoordde: 'Ik ook.'

Tijdens de opening van de Invictus Games zaterdag sprak Harry ook over zijn ongeboren kind. 'Ik ben zo trots dat ik mijn vrouw aan jullie heb mogen voorstellen en we zijn zo blij dat we ons persoonlijk geluk over onze aanwinst met jullie mochten delen.'

Kensington Palace liet eerder dit weekend weten dat Meghan het iets rustiger aan zal doen de rest van het bezoek aan Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee. 'Na een druk programma hebben de hertog en hertogin besloten om het programma van de hertogin iets in te krimpen voor de komende dagen,' was de mededeling. De hertogin van Sussex ontbrak zondagochtend dan ook bij een aantal activiteiten, maar voegde zich later op de dag weer bij haar echtgenoot.