Prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle verwachten tweede kindje

Fantastisch nieuws voor Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle! Het koppel verwacht hun tweede kind. Dat bevestigt een woordvoerder van het echtpaar aan People.

‘We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt’, laat de woordvoerder weten. ‘De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig omdat ze hun tweede kindje verwachten.’ Het is nog niet bekend wanneer Meghan is uitgerekend en wat het geslacht van het ongeboren kind is.

Harry en Meghan trouwden in mei 2018. Een jaar later werd hun eerste kindje Archie Harrison geboren. Meghan liet in november weten dat ze in juli een miskraam heeft gehad. Zij noemde dat verlies ‘een bijna ondraaglijk verdriet’. ‘Het was op een ochtend in juli die net zo normaal begon als elke andere dag’, schreef Meghan in The New York Times. Na het ontbijten verschoonde ze haar zoontje Archie toen ze opeens een ‘scherpe kramp’ voelde. ‘Ik viel op de grond met hem in mijn armen. Ik neuriede een slaapliedje om ons allebei kalm te houden. Het vrolijke deuntje stond in schril contrast met mijn gevoel dat er iets niet klopte. Ik wist, terwijl ik mijn eerstgeboren kind vasthield, dat ik mijn tweede aan het verliezen was.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen