×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry en Meghan geweigerd bij Canadees restaurant

Prins Harry en Meghan geweigerd bij Canadees restaurant
28.12.2019 -

Prins Harry en zijn vrouw Meghan brengen een korte vakantie door in Canada, en hebben het samen met hun zoontje Archie geweldig naar hun zin. Toch is niet iedereen even blij met hun komst, door de gigantische hoeveelheid beveiliging die bij hun bezoek komt kijken. Volgens Express is het stel zelfs geweigerd bij een plaatselijk restaurant.


Het restaurant, Deep Cove Chalet, was gekozen door het team van Harry en Meghan als potentiĆ«le plek om te dineren. Maar de restauranteigenaren wisten meteen hoe laat het was, toen ze prins Harry’s stem herkenden aan de telefoon. Volgens hen vonden ze het te veel gedoe om het koninklijke paar te verwelkomen, omdat er veel beveiliging nodig was.

Toch hebben de Sussexes een ontspannende vakantie op Vancouver Island. Inwoners zien het koppel veel wandelen, en ook lieten de prins en zijn vrouw weten te genieten van de warmte van het Canadese volk en de schoonheid van het landschap.