×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins George steelt opnieuw de harten: zwaait naar de premier van Canada

25.09.2016 -

Prins George heeft opnieuw alle harten gestolen van mensen over de hele wereld. De kleine prins is met zijn ouders en zusje aangekomen in Canada en bij aankomst zwaaide hij enthousiast naar premier Justin Trudeau en zijn vrouw.


Kensington Palace deelde een video van het schattige moment op Instagram. De reacties met hartjes erin stromen binnen onder de video van de kleine prins.

George, die inmiddels 3 is, mocht met zijn ouders mee op bezoek in Canada. Ook zijn zusje Charlotte van 1 is erbij. 

William en Kate bezoeken Vancouver, Victoria, Bella Bella, Haida Gwaii en Kelowna in British Columbia. Daarnaa gaan ze naar Whitehorse en Cacross in Yukon. Ze blijven tot 1 oktober in het land. Of Charlotte en George meegaan op de bezoeken in de steden is niet bekend. 

 

A little wave from Prince George to Prime Minister and Mrs Trudeau who together with The Governor General welcomed the family to Canada.

Een video die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op