×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins George en prinses Charlotte stelen de show

17.06.2017 -

Prins George en prinses Charlotte stalen zaterdag de show tijdens de militaire show Trooping the Colour. De kleding van de kinderen van prins William en zijn vrouw Catherine was keurig afgestemd op de garderobe van hun ouders.


Prinses Charlotte (2) droeg een roze jurkje, passend bij de roze japon van haar moeder Catherine. Prins George (3) verscheen op het balkon van Buckingham Palace in een roomkleurig overhemd met bordeauxrode bretels, terwijl zijn vader in zijn rode uniform de militaire parade ter ere van de 91e verjaardag van koningin Elizabeth gadesloeg.

Catherine, de hertogin van Cambridge droeg een jurk van Alexander McQueen, met lange mouwen en subtiele plooien. Haar hoed, eveneens in de kleur roze, is volgens Hello! van ontwerper Jane Taylor.

Voor prinses Charlotte was het de tweede keer dat ze aanwezig was tijdens de balkonscène van Trooping the Color, waarbij de koninklijke familie keek naar overvliegende vliegtuigen van de Royal Air Force.