×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins George als jongste ooit in modelijst

2.08.2018 -

Prins George steelt geregeld de show met zijn outfit. Ook het Britse tijdschrift Tatler is gecharmeerd van de kleding van de vijfjarige zoon van prins William en zijn vrouw Kate en zette hem daarom op de lijst met best geklede Britten.


George, de jongste op Tatlers lijstje ooit, werd geprezen om zijn korte broek, lange kousen en mouwloze truien. Volgens het tijdschrift 'een typische outfit voor jongens uit de Britse upper class'. Zijn garderobe is hoogstwaarschijnlijk samengesteld door zijn moeder, die zelf ook in de lijst staat. De top 10 wordt overigens gedomineerd door de Britse koninklijke familie. Ook Georges oma, koningin Elizabeth, wordt genoemd. Met haar 'felle kleuren en bloemenprints' voert ze de lijst aan.

Behalve de royals maakten ook Harry Styles, Dua Lipa, Lily James, Matt Smith en Amal Clooney, de vrouw van George Clooney, indruk met hun kledingkeuze.