×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins George (5) voor het eerst mee op jacht

27.08.2018 -

De Britse prins George heeft een gedenkwaardig weekeinde achter de rug. Het vijfjarige zoontje van prins William en Catherine werd volgens The Sun voor het eerst meegenomen op jacht.


Het gezin bracht het weekend door op kasteel Balmoral in Schotland, waar ze een bezoek brachten aan koningin Elizabeth. Ze waren niet de enige bezoekers. Ook prins Charles, prinses Anne en prins Edward en zijn vrouw Sophie waren erbij. Naar verluidt reed Elizabeth prins George persoonlijk naar het jachtterrein, waar vervolgens gezamenlijk de lunch werd genuttigd.

Elizabeth brengt elk jaar de zomermaanden door op Balmoral. Haar kinderen en kleinkinderen komen doorgaans om beurten logeren. Zondag gingen de gasten ook mee met de koningin naar de kerk. Prins William en Catherine vergezelden Elizabeth in de auto op weg naar de dienst.