×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Gabriël bedankt voor felicitaties 15e verjaardag

20.08.2018 -

De Belgische prins Gabriël is maandag vijftien jaar geworden en dat is niet onopgemerkt gebleven. Het tweede kind van koning Filip en koningin Mathilde ontving vele felicitaties.


Via Instagram sprak Gabriël zijn dank uit. 'Bedankt voor uw verjaardagswensen!', liet de prins in vier talen, Nederlands, Frans, Duits en Engels, optekenen op Instagram. Bij het bedankbericht werd een nieuwe foto van de vijftienjarige prins in pak geplaatst.

Gabriël kwam op 20 augustus 2003 ter wereld in Anderlecht. Hij is – na zijn bijna twee jaar oudere zus Elisabeth – tweede in lijn van de troonopvolging. Gabriël volgt Nederlandstalig onderwijs in Brussel, hij spreekt ook Frans en Engels. De prins speelt piano en houdt van sporten. Hij speelt hockey, maar houdt ook van voetbal, fietsen, tennis, zwemmen, skiën en zeilen.