×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Daniel viert 45ste verjaardag

15.09.2018 -

Prins Daniel is zaterdag jarig. De Zweedse royal is 45 jaar geworden. Op Instagram wordt hij gefeliciteerd door het Zweedse koninklijk huis. De post roept tal van positieve reacties op.


'Victoria heeft geluk dat ze jou heeft getroffen', schrijft een van de mensen die Daniel feliciteren. Ook wordt de prins een'“goed voorbeeld voor de Zweden' genoemd. Daniel doet het op zijn verjaardag rustig aan. Het is niet duidelijk of hij nog een feestje geeft.

Vrijdagavond was hij met kroonprinses Victoria nog aanwezig bij een diner van koning Carl Gustaf. De vorst organiseert het zogeheten Sverigesmiddag sinds 2013. Het diner is bestemd voor mensen die iets opmerkelijks hebben gedaan voor hun regio. Volgens een woordvoerder van het hof waren er deze keer zo'n 170 personen uitgenodigd.