×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Constantijn vindt voetbal Ajax briljant

Prins Constantijn vindt voetbal Ajax briljant
12.11.2019 -

Prins Constantijn is onder de indruk van het voetbal dat Ajax dit seizoen speelt. Op Twitter probeert hij het spel van de Amsterdammers te duiden en vraagt hij zich af of het geen speciale benaming moet krijgen.


‘Briljant!,’ schrijft Constantijn bij een filmpje van enkele hoogtepunten uit de afgelopen wedstrijden. ‘Wordt het niet tijd dat deze voetbalstijl een eigen naam krijgt, zoals Totaal Voetbal, Catenaccio, Tiki-taka. Tik-je-gek voetbal, of wie-het-laatst-raakt-mag-scoren voetbal. Wie heeft er een beter woord?’ vraagt hij aan zijn volgers. Later heeft Constantijn nog een aantal suggesties: ‘Balletje balletje; totaal geniaal; flipperkast/pinball; flitsvoetbal.’

Het spel van Ajax zal ook de goedkeuring van koning Willem-Alexander hebben. Hij staat bekend als Ajax-fan.