×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Charles (71) besmet met coronavirus

Prins Charles (71) besmet met coronavirus
25.03.2020 -

De Britse kroonprins Charles (71) is besmet met het coronavirus. Dat bevestigt een woordvoerster van het koninklijk huis.


De zoon van Queen Elizabeth heeft last van ‘milde symptomen, maar verkeert verder in goede gezondheid’, aldus een verklaring.’ De hertogin van Cornwall, Camilla, werd ook getest, maar heeft het virus niet. Zoals de maatregelen voorschrijven, blijven de prins en hertogin in isolatie, thuis in Schotland. De tests werden uitgevoerd door de NHS, waar ze voldeden aan de criteria om een test te verkrijgen’, verklaart de woordvoerder.

Voor de gezondheid van prins Charles werd al gevreesd nadat prins Albert II van Monaco corona bleek te hebben. Beide prinsen waren eerder deze maand op een bijeenkomst van WaterAid in Londen.

Lees ook:

Prins Albert II van Monaco heeft coronavirus

ZIEN: Andy en Melisa kopen landgoed

Eindelijk goed nieuws voor zieke Touriya Haoud