×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pretpark van Dolly Parton aangeklaagd

23.06.2018 -

Een bezoekster eist twee miljoen dollar (1,7 miljoen euro) van Dolly Partons bekende pretpark Dollywood. De vrouw claimt dat ze vorig jaar zomer ernstig rugletsel heeft opgelopen door een ritje in een wildwaterbaan.


Ondanks dat de vrouw de aanwijzingen van het personeel goed volgde, ging er iets vreselijk mis tijdens het attractieritje, zo staat in de rechtbankpapieren in handen van TMZ. Toen haar bootje van een waterglijbaan ging, werd de vrouw uit haar zitje gelanceerd. Vervolgens viel ze terug in het bootje en hoorde ze iets breken. Daarna kon ze haar benen niet meer voelen of bewegen.

De vrouw klaagt Dollywood aan voor nalatigheid en het ontbreken van een waarschuwing voor de gevaren van de attractie. Parton, die nog altijd de eigenares is van het pretpark in Tennessee, wilde geen commentaar geven aan TMZ.