×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Politie zoekt wapen in huis Heather Locklear

7.03.2018 -

In het huis van actrice Heather Locklear heeft de politie deze week gezocht naar een vuurwapen. Agenten zochten volgens TMZ urenlang, maar gingen uiteindelijk met lege handen weer weg.


Aanleiding voor de huiszoeking was de arrestatie van Locklear vorige week voor huiselijk geweld. Ze zou toen tegen haar vriend hebben gezegd dat ze hem zou neerschieten als hij ooit terug zou komen.

Na onderzoek van de politie bleek dat er op naam van Locklear een handpistool staat geregistreerd. Deze werd echter niet gevonden in haar huis in Thousand Oaks.

Locklear was op het moment van de huiszoeking niet thuis. Zij zit momenteel in een kliniek. Volgens TMZ was de actrice vorige week tijdens haar arrestatie stomdronken. Ook haar vriend met wie ze slaags raakte bleek dronken.