×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Politie waarschuwt Taylor Swift voor fan

15.01.2018 -

Autoriteiten uit de staat New Hampshire hebben Taylor Swift gewaarschuwd voor een verwarde fan. De man zou denken dat hij de vriend van Taylor is, en hebben verklaard dat hij een wapen nodig had om haar te beschermen.


Volgens TMZ meldde de 58-jarige man zich vrijwillig op het bureau om ondervraagd te worden over een andere zaak, toen hij begon op te scheppen dat hij een relatie met de zangeres heeft. Hij liet agenten berichten zien op zijn telefoon van een afzender die hij de naam van Taylor had gegeven. De man stelde de politie ook vragen over de reismogelijkheden van zijn wapenvergunning en vertelde hen dat hij een pistool nodig had om de zangeres in Afrika te beschermen. Taylor heeft overigens nooit aangegeven plannen te hebben om Afrika te bezoeken.

De agenten zouden contact hebben opgenomen met het team van Taylor om haar in te lichten over de uitlatingen van de man. Zij konden verder geen maatregelen nemen, omdat hij geen overtreding of misdaad heeft begaan.