Politie twijfelt aan inbraak Famke Janssen

De politie in New York twijfelt er erg aan of er in augustus echt is ingebroken in het appartement van Famke Janssen. Het kinderboek dat de vermeende dief bij haar bed zou hebben achtergelaten, zou van de Nederlandse actrice zelf zijn, blijkt uit politieonderzoek.

Dat hebben bronnen tegen New York Post gezegd. In het boek zat een lijstje waarop de naam van Famke voorkomt. "Het boek heeft volgens de politieonderzoekers een connectie met haar", zegt de bron.
Half augustus deed Famke aangifte bij de politie in New York. Ze kwam thuis en zag een kinderboek op de boekenplank naast haar bed staan. Volgens de actrice, bekend van X-Men, had een dief het boek in haar huis achtergelaten. De politie heeft de zaak grondig onderzocht, maar kan geen aanknopingspunten in de zaak vinden.
Als het boek toch van haarzelf blijkt te zijn, hoeft Famke niet te vrezen voor een aanklacht. De politie denkt dat er geen kwade opzet in het spel is. De bron stelt dat de actrice echt in de veronderstelling was dat er bij haar was ingebroken.