×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Politie rukt uit door tv-opnamen BNN-serie

25.09.2013 -

De Tilburgse politie is dinsdagavond diverse keren uitgerukt voor meldingen over schoten die hoorden bij de opnamen van de nieuwe BNN-politieserie Smeris.


Een woordvoerster laat weten dat er in totaal vijf meldingen zijn geweest vanuit de hele stad en dat er telkens serieus op is gereageerd. Intern was niet goed gecommuniceerd dat de opnamen plaatsvonden, legde ze uit.

De politieserie speelt zich af in Tilburg en de opnamen worden al sinds eind augustus gemaakt. Ze duren nog tot half januari. De politie neemt maatregelen om verwarring in het vervolg te voorkomen.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven spelen als rechercheurs de hoofdrollen in de serie. Smeris is vanaf maart te zien.