×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Politie pakt opnieuw inbrekers Rihanna op

Politie pakt opnieuw inbrekers Rihanna op
28.11.2018 -

De politie heeft opnieuw inbrekers opgepakt die verdacht worden van een reeks inbraken bij beroemdheden in Los Angeles. Volgens TMZ zou de bende uit tien leden bestaan, mannen variërend in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. Onder de slachtoffers zaten Rihanna en een aantal sporters.


Volgens de politie hadden de dieven nog meer celebs op hun lijstje staan. Actrice Viola Davis was daar een van. De bende zou voor ruim een miljoen dollar aan spullen hebben weggenomen uit de huizen van de beroemdheden. Het gaat om cash, waardevolle spullen en dure gadgets.

In totaal had de dievenbende 24 huizen bezocht. De inbraak bij American footballer Robert Woods eind september werd ze echter fataal. Een buurman zag dat de criminelen bezig waren en belde de politie. Die kon een dader in zijn eigen huis arresteren. Bij een huiszoeking kwamen ook spullen tevoorschijn die bij andere celeb-inbraken buit waren gemaakt. Daarna werden drie andere bendeleden opgepakt, waarvan er eentje is vrijgelaten. Met de arrestatie van zeven andere bandleden zitten nu tien mensen vast.