×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Politie opnieuw op de stoep bij Bill Cosby

13.07.2018 -

Bill Cosby heeft zich niet populair gemaakt bij zijn buren, door op zijn 81e verjaardag de hele dag jazzmuziek door luidsprekers in zijn tuin af te spelen. De politie moest er zelfs aan te pas komen.


Vlak nadat agenten een bezoekje hadden gebracht aan de voor misbruik veroordeelde comedian, werd het volgens de site stil rond het huis van Cosby, waar al vanaf 07.00 uur 's morgens muziek had geklonken, meldt TMZ

De 81e verjaardag van de gevallen komiek is waarschijnlijk zijn laatste in vrijheid: eind september krijgt hij te horen welke straf hij krijgt opgelegd voor het drogeren en misbruiken van Andrea Constand. Hij werd in de rechtszaak tegen hem op drie punten veroordeeld. Op ieder staat maximaal tien jaar celstraf.