×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Polanc ontkent noch bevestigt affaire Sylvie

5.09.2013 -

De ex van Christian Polanc bevestigde maandag de seks-affaire tussen haar voormalige vriend en Sylvie, maar Christian zelf laat er niets over los. 'Ik weet wat de waarheid is en dat is genoeg. Ik kan niet begrijpen waarom ze zo reageert. Ik heb hierover niets te zeggen', zo vertelt de danser aan Bild.


Melissa Ortiz-Gomez deed eerder in het Duitse blad Closer een boekje open over de affaire van Christian en Sylvie. Volgens haar deelden de twee maandenlang het bed. Christian baalt van de actie van zijn ex-vriendin. 'Het is geen aangename situatie om in zo'n circus als dit meegezogen te worden.'

De collega's van Sylvie en Christian hebben ten tijde van de danswedstrijd niets gemerkt van de vermeende affaire. Een van hen vertelt aan Bild: 'Als het waar is, dan hebben ze het heel goed verborgen gehouden.'

In 2010 deed Sylvie mee aan Let’s Dance. Ze haalde samen met Christian de finale. Tijdens de affaire was Sylvie bijna vijf jaar getrouwd met Rafael van der Vaart.