×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Plofkraak in pand van Erik Hulzebosch

2.12.2017 -

Een pand van Erik Hulzebosch was in de nacht van vrijdag op zaterdag het doelwit van een plofkraak. Met een gestolen vrachtwagen ramden daders de gevel van het pand. Daarna veroorzaakten ze een explosie bij de geldautomaat van de Rabobank.


Volgens de politie droegen de daders bivakmutsen en vluchtten ze in een donderkleurige personenauto. Het is niet duidelijk of ze erin zijn geslaagd om geld mee te nemen. Het pand heeft volgens de Stentor grote schade opgelopen.

'De plofkraak vannacht bij de geldautomaat in Gramsbergen toont aan hoe idioot en extreem gevaarlijk deze criminelen te keer gaan. Gevaar voor de samenleving', zo reageert burgemeester Peter Snijders van de gemeente Hardenberg.

Voormalig marathonschaatser Erik Hulzebosch is eigenaar van het pand. Hij verhuurt het gebouw aan een kinderdagverblijf. De schade aan het pand is zo groot dat de kinderen er maandag niet terechtkunnen.