×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Plien & Bianca na 5 jaar weer samen op de planken

Plien & Bianca na 5 jaar weer samen op de planken
16.04.2019 -

Het populaire cabaretduo Plien & Bianca keert komend seizoen terug naar het theater. Voor het eerst in bijna vijf jaar maakt het duo samen een voorstelling. De rentree luistert naar de titel En Nu Dan?.


Bianca Krijgsman heeft het nieuws dinsdag bevestigd. De nieuwe show is vanaf oktober in de Nederlandse zalen te zien. Een korte synopsis van de voorstelling belooft ‘meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing’.

Het wordt het zevende theaterprogramma dat het tweetal samen maakt. De laatste maal dat de twee vrouwen zonder anderen op het podium stonden, was in 2015 met het programma Gaat het nog door?. Het tweetal ontving hiervoor een Poelifinario-nominatie.

Samen met de groep Droog Brood maakten Plien & Bianca in 2017 wel het gelegenheidsprogramma Slippers. Ook speelden zij samen met Arjan Ederveen in 2018 in de musical Selma Ann Louise.