×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Plannen gewijzigd: grote bruiloft Roxeanne Hazes en Erik gaat niet door

Plannen gewijzigd: grote bruiloft Roxeanne Hazes en Erik gaat niet door
1.11.2018 -

Roxeanne Hazes wilde eerst een grote bruiloft met al haar vrienden. Tot de zangeres tot de ontdekking kwam dat ze die helemaal niet heeft. ’Het bleken er maar twee te zijn’, lacht Roxeanne. ’En één daarvan is ook nog eens mijn moeder!’ Dus wordt er nu getrouwd in Las Vegas, onder het toeziend oog van een klein groepje intimi.


'Ik wilde eerst een groot feest geven voor al mijn vrienden, maar dat bleken er maar twee te zijn. Dan wordt het een klein feestje, haha. Dus ik dacht: we vliegen gewoon lekker naar Vegas', vertelt Roxeanne. 'Ja, natuurlijk wil ik mijn moeder erbij hebben, maar dat is al één van de twee. Het zal een heel klein groepje worden. Nee, Erik heeft ook geen vrienden. We zijn echt enorme loners samen. Serieus, neem een kind en je ziet ineens wie je echte vrienden zijn. Dat werkt echt zo.' 

Tijdens haar zwangerschap merkte Roxeanne al dat haar vriendengroep steeds kleiner werd. Desondanks is de nuchtere zangeres niet teleurgesteld in mensen. ’Dat is ook zo grappig, als je een kind krijgt, interesseert het je allemaal niets meer. Echt alles draait om je kind. Het is heel bijzonder hoe dat werkt. Als je eenmaal moeder wordt, is dat het enige wat telt. Nee, ik vind dat niet jammer. Ik heb het gevoel dat ik ben geboren om moeder te worden’, aldus Roxeanne.

Wie denkt dat de bruiloft van het gelukkige koppel, dat afgelopen zomer zoontje Fender kreeg, binnenkort al plaats zal vinden, heeft het mis. ’Ik wil over 40 jaar nog steeds met plezier naar mijn trouwfoto's terugkijken, dus ik wil wel enigszins fitter worden. En ik vind het ook leuk dat Fender straks de ringen zal kunnen brengen.’

Tegelijkertijd realiseert de zangeres zich dat het allemaal wel beter is geregeld voor hun kleine jongen als ze getrouwd zijn. ’Zeker, je moet een hoop regelen als je niet getrouwd bent, vind ik. In dat opzicht is het eigenlijk het beste als we morgen al trouwen’, lacht Roxeanne.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 44 ligt nu in de winkel.