Placeholder

Pip ziet zichzelf liever niet terug

Pip Pellens neemt deze week afscheid van Goede tijden, slechte tijden. De 22-jarige actrice zit zelf waarschijnlijk niet voor de buis voor de vertrekscène van Wiet van Houten. "Ik kijk mezelf niet vaak terug", zegt Pip . "Daar word ik een beetje ongemakkelijk van."

Met haar vertrek stelt Pip enkele trouwe GTST-kijkers teleur. "Een paar grote fans zeiden het jammer te vinden, maar het valt wel mee. Iedereen regeert vooral positief en fijn."
Veel meer reacties maakte de actrice los toen bleek dat haar personage Wiet op zowel mannen als vrouwen valt. "Vooral op Wiets biseksualiteit heb ik veel reacties gehad van meisjes die er ook mee te kampen hebben. Daar reageer ik graag op."
Op de laatste scènes had Pip nauwelijks invloed. De GTST-kijkers konden via de app van de soap kiezen uit drie scenario's voor Wiets vertrek. "De schrijvers en de producenten hebben dit allemaal bedacht, daar kon ik niet echt iets over zeggen. Wel werd me gevraagd of ik een idee had hoe het einde van Wiet er uit zou kunnen zien. Toen zei ik: als het maar spectaculair is. Nou, dat is wel gelukt hè?" aldus Pip in Metro.