×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pip Pellens komt met eigen lifestylelijn

Pip Pellens komt met eigen lifestylelijn
28.11.2018 -

Pip Pellens en Studio Stationery brengen deze week een lijn lifestyle-artikelen uit. De lijn, Limited Edition, bestaat uit notebooks, noteblocks, een pennenset, een stickerset, een serie postcards, posters en washi tapes. De artikelen zijn vanaf donderdag online te koop.


De lijn is een eerbetoon aan haar eigen, landelijke, theatershow Pip GoesOffline waarmee Pellens in het voorjaar door Nederland gaat toeren. Ze spoort haar fans daarin aan minder online te leven.

De actrice wil met haar lifestyle-lijn beklemtonen dat het goed is ook af en toe papier, pennen en een ouderwets bureau te gebruiken in plaats van alleen maar laptops, smartphones en iPads.