×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pip Pellens gaat solo het theater in

18.06.2018 -

Actrice Pip Pellens gaat in het voorjaar met haar eigen show de Nederlandse theaters in. In de voorstelling Pip Goes Offline wil Pellens het publiek aantonen dat een leven zonder mobiele telefoon en sociale media óók een optie is, maakte haar management maandag bekend. De GTST-actrice vraagt bezoekers om ook alle smartphones af te geven bij de garderobe en dus anderhalf uur ‘offline’ te gaan.


'In deze afgelopen vijftien jaar is de manier van communiceren voor een groot deel verschoven naar een digitale wereld', stelt Pellens. 'Wat heeft het ons gebracht en waar gaat het naartoe? Het moment is gekomen om de balans op te maken.' De actrice neemt ook haar eigen smartphonegebruik onder de loep.

Pip Goes Offline zal vanaf half maart in 25 Nederlandse theaters te zien zijn. De kaartverkoop gaat maandag van start. De actrice was eerder op het podium onder meer te zien in The Sound of Music.