×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pink urenlang vast in de lift

3.07.2017 -

Pink en haar 6-jarige dochtertje Willow hebben zondag urenlang vastgezeten in een lift. De zangeres plaatste een foto van zichzelf en haar dochter zittend op de vloer van de lift op Instagram.


"Vast in de lift (het is hier snikheet aan het worden) (liefde in de lift) (leven in een doos). #help", schreef Pink onder de foto aan haar 1,9 miljoen volgers. De 37-jarige Raise Your Glass-zangeres had gelukkig wat te drinken bij zich, op de foto is een thermoskan te zien en een beker met sap.

Pink is inmiddels vrij, zo laat ze in een volgende foto op Instagram weten. "We zijn eruit", schrijft ze onder een foto van zichzelf met haar haar in de krullen. De foto is vier uur na de foto in de lift geplaatst. Hoeveel tijd Pink en dochter Willow precies in de lift hebben moeten doorbrengen, is niet bekend.

 

 

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op