×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pink geeft geld aan Australische brandweerlieden

Pink geeft geld aan Australische brandweerlieden
4.01.2020 -

Pink heeft 500.000 dollar gedoneerd aan de brandweerlieden die in Australië de bosbranden proberen te blussen. Op Twitter en Instagram maakte de zangeres haar donatie bekend. Ze riep haar volgers op ook geld te geven.


‘Ik ben geschokt door wat er op dit moment in Australië gebeurt met de gruwelijke bosbranden’, schreef Pink op social media. ‘Ik stel 500.000 dollar beschikbaar voor de lokale brandweerlieden die zo hard aan het front vechten.’

Op Instagram plaatste Pink niet veel later een lijstje met de gegevens van een aantal organisaties die zich inzetten voor de brandweerlieden in Australië.

Pink is niet de enige beroemdheid die haar volgers heeft opgeroepen de brandweerlieden te steunen. Comedian Celeste Barber heeft meer dan 9 miljoen dollar opgehaald.