×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pieter van Vollenhoven geniet volop van Bevrijdingsdag

Pieter van Vollenhoven geniet volop van Bevrijdingsdag
5.05.2019 -

Pieter van Vollenhoven heeft een heerlijke Bevrijdingsdag achter de rug. De man van prinses Margriet was in Wageningen bij een herdenking en het jaarlijkse Bevrijdingsdefilé.


‘Het was op deze Bevrijdingsdag een feest om weer in Wageningen te mogen zijn,’ twitterde Pieter. ‘Een inspirerende herdenkingsbijeenkomst en een indrukwekkend defilé.’ Van Vollenhoven schoof in de Johannes de Doperkerk aan bij een bijeenkomst ter gelegenheid van de nationale herdenking van de capitulaties van de Duitse en Japanse bezettingsmacht in Nederland en het voormalig Nederlands-Indië. Aansluitend was hij bij het Bevrijdingsdefilé, een jaarlijks eerbetoon aan de bevrijders.

Pieter mocht even plaatsnemen in een van de historische wagens. ‘Ik mocht een stuk meerijden in deze commando Dodge uit 1942 met Ank Peters. Hartelijk dank!!’