×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Piet Paulusma weer thuis na vervolgoperatie

13.09.2018 -

Piet Paulusma heeft het ziekenhuis verlaten nadat hij vorige week vrijdag opnieuw is geopereerd. De weerman is sinds donderdag weer thuis.


'Mensen, gelukkig ben ik donderdagmiddag weer thuisgekomen', laat hij weten aan Shownieuws. 'Ik hoop dat het herstel goed blijft gaan, zodat ik binnen een redelijke termijn weer op tv ben. Ik hou jullie op de hoogte.' Wanneer Piet weer te zien is, is niet bekend. Het weerbericht op SBS6 wordt tot die tijd wederom door zijn dochter Martsje gepresenteerd.

De weerman was in augustus twee weken uit de running vanwege een acute verstopping in zijn dikke darm. Hij moest toen nog terug naar het ziekenhuis voor een vervolgoperatie.