×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Piet Paulusma opnieuw onder het mes

6.09.2018 -

Piet Paulusma is opnieuw uit de running. De weerman wordt vrijdag geopereerd. Zijn dochter Martsje vervangt hem weer op televisie.


De weerman was in augustus twee weken uit de running vanwege een acute verstopping in zijn dikke darm. Piet werd ook toen vervangen door zijn dochter.

In een persoonlijke reactie laat Piet Paulusma donderdag op de website van Omrop Fryslân weten hoe het nu met hem gaat en wat hem staat te wachten. 'Zoals jullie de afgelopen weken hebben kunnen zien, gaat het hartstikke goed met mijn herstel. Begin augustus belandde ik in het ziekenhuis vanwege een acute blokkade in de dikke darm. Ik gaf toen ook al aan dat ik nog eens terug moest voor een vervolgoperatie. Deze operatie zal plaatsvinden op vrijdag 7 september. Daarom neemt mijn dochter Martsje Paulusma voorlopig het stokje weer even over. Ik hoop zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen.'