Piet

Piet Paulusma gaat ‘zeker nog’ van zich laten horen

Voorlopig is Piet Paulusma nog gewoon op SBS6 te zien, maar ook daarna zullen mensen nog van hem horen. Dat bezweert de weerman in een interview. Niet alleen is Paulusma nog in gesprek met Omroep MAX over een terugkeer op televisie, ook heeft hij andere plannen, op andere media dan tv.

‘Ik word het uithangbord van een boekingssite, waar ik reizen met het weer ga combineren en er staan nog wat commerciële activiteiten op het programma’, vertelt de 62-jarige Fries in De Telegraaf. Per januari 2020 is hij weg bij SBS, waar hij al 23 jaar te zien is.

Vlak nadat bekend werd dat Paulusma moest vertrekken bij SBS, zei Jan Slagter dat hij de weerman graag naar MAX zou halen. Later gaf de omroepbaas aan dat de weerman te duur zou zijn – iets dat Paulusma op zijn beurt uit de media moest vernemen.

Eerder werd al bekend dat de onderhandelingen nog gaande waren. Dat is nog altijd het geval, vertelt de Fries. De weerman heeft inmiddels een op een contact met Slagter. ‘Met hem heb ik wel een goeie klik, maar het is te vroeg om te zeggen of daar iets uit voort gaat komen.’

Lees ook:

Piet Paulusma moet weg als weerman van SBS6

Piet Paulusma: ik raak niet aan de bedelstaf