×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pia Douwes rouwt om overlijden van haar vader

Pia Douwes rouwt om overlijden van haar vader
6.03.2019 -

Pia Douwes rouwt om het overlijden van haar vader Evert Douwes. Albert Verlinde vertelde in 6 Inside dat de musicalster kapot is van de dood van 'Papapia', die in zijn werkende leven kunsthandelaar was in Amsterdam en bovendien altijd zo trots als een pauw is geweest op zijn beroemde dochter.


Op Instagram plaatste Pia een foto van haar 90-jarige vader. Douwes nam eerder de zorg voor haar ouders volledig op zich en in combinatie met haar werk ging dat enigszins ten koste van haar gezondheid. Ze is maandenlang uitgeschakeld geweest, maar inmiddels is ze hersteld van haar burn-out.

De musicalster staat tot en met eind maart op de bühne in de rol van Morticia Addams in The Addams Family. In een documentaire die AVROTROS eind vorig jaar uitzond over de musicalster was al te zien dat Pia een hechte band heeft met haar ouders, maar de docu toonde ook hoe de musicalster instortte, letterlijk.

https://www.instagram.com/p/Buq8O_SnCOV/?utm_source=ig_web_copy_link