‘Philip Seymour Hoffman wil zoon in NY’

Philip Seymour Hoffman wil niet dat zijn zoon veel tijd doorbrengt in Hollywood. In zijn testament staat dat de acteur liever wil dat zijn zoon Cooper opgroeit in New York. Dat meldt TMZ, de website heeft een kopie van de papieren in handen.

De onlangs overleden acteur stelde zijn testament in 2004 op. Zijn zoon was toen zijn enige kind, later kreeg hij nog twee dochters. Hij wilde graag dat zijn zoon zou opgroeien in Manhattan, daar zou Cooper namelijk veel in aanraking komen met cultuur, kunst en de architectuur van de stad.

Als het onmogelijk zou zijn om zijn zoon in de Big Apple op te voeden, dan had Philip Seymour Hoffman nog wel een alternatief. In zijn testament liet hij namelijk ook opnemen dat Chicago of San Francisco ook nog steden waren waarmee de acteur zich wel kon vereenzelvigen. Maar als ook dit niet mogelijk is, dan wilde Philip wel dat de jongen de steden minimaal twee keer per jaar bezocht.

Volgens TMZ is de wens wel opmerkelijk. Hoffman was namelijk een grote Hollywood-acteur en hij bracht veel tijd door in Los Angeles. In het testament staat ook nog dat de acteur zijn hele vermogen nalaat aan zijn vrouw.