×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Phil Collins wil weer drummen

9.04.2017 -

Phil Collins wil op zijn komende tournee toch weer zijn drumstokken gebruiken. De zanger zou al maanden in het geheim aan het oefenen zijn om in ieder geval zijn befaamde drumsolo uit In The Air Tonight te spelen.


De 66-jarige Phil sukkelt al jaren met zijn gezondheid. Zo heeft hij rugklachten en liep hij schade op aan de zenuwen in zijn handen waardoor hij in 2010 noodgedwongen moest stoppen met drummen.

Komende zomer gaat Phil voor het eerst in tien jaar weer optreden. Zijn Not Dead Yet-tournee doet Keulen, Parijs en Londen aan. Volgens The Mirror zal de zanger in de finale een paar minuten achter de drums plaatsnemen, naast zijn zoon Nicholas die de rest van de show zal drummen.

"Phil is nu in staat om ongeveer tien minuten per dag te spelen", vertet een bron. "Hij is vastbesloten om zijn fans te laten zien dat hij het nog kan. Met Nicholas aan zijn zijde zal het een ontroerend moment worden."