×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Phil Collins in het ziekenhuis

8.06.2017 -

Phil Collins ligt in het ziekenhuis na een lelijke val in zijn hotelkamer. De 66-jarige zanger, die dit weekeinde na tien jaar weer aan een tournee begon, heeft zijn concerten van donderdag en vrijdag in de Royal Albert Hall daarom af moeten gelasten.


Phil kwam afgelopen nacht ten val toen hij naar het toilet wilde, maakte het management donderdag bekend via Facebook. De zanger, die moeilijk loopt vanwege een klapvoet die hij overhield aan een rugoperatie, gleed uit en raakte met zijn hoofd een stoel. Phil heeft een flinke snee op zijn hoofd, vlak boven zijn oog. Die is gehecht, maar de zanger moet 24 uur ter observatie in het ziekenhuis blijven.

Phil biedt zijn 'oprechte excuses' aan en kijkt ernaar uit weer op het podium te staan. Volgens zijn management heeft de zanger 'een fantastische week' gehad en 'genoten van zijn eerste shows in tien jaar'.

De concerten in de Royal Albert Hall worden op 26 en 27 november ingehaald. Phil hoopt zondag weer op het podium te staan, dan wordt hij in Keulen verwacht.