×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter van der Vorst mogelijk RTL-directeur

Peter van der Vorst mogelijk RTL-directeur
6.02.2019 -

Peter van der Vorst wordt mogelijk de opvolger van Erland Galjaard als programmadirecteur bij RTL. De presentator bevestigde in RTL Boulevard dat hij momenteel gesprekken voert met de zender.


‘Ja, ik ben in gesprek met RTL. En ik kom binnenkort met meer nieuws daarover’, zei Peter in de uitzending kort nadat concurrent 6 Inside met het gerucht naar buiten was gekomen. ‘Het lijkt me heel leuk, maar het heeft nogal wat gevolgen. Ik heb ook een bedrijf en ik wil dat op een mooie manier afsluiten.’

Peter heeft naast zijn presentatiewerk een eigen productiebedrijf, Vorst Media. Hij richtte dat in 2009 op. Vorst Media heeft afgelopen jaren diverse programma’s ontwikkeld, onder meer hits als Van der Vorst Ziet Sterren en Verslaafd.

Erland Galjaard stopte vorig jaar na 21 jaar bij RTL. Hij was er sinds 2007 programmadirecteur. Per 1 februari is hij in dienst bij Talpa als strategisch adviseur.

RTL was woensdagavond niet direct bereikbaar voor commentaar.