Peter van der Vorst vlucht voor orkaan

Peter van der Vorst en zijn team hebben niet lang kunnen genieten van hun tripje naar Miami. Voor de opnames van Van Der Vorst Ziet Sterren was de presentator op bezoek bij Gloria en Emilio Estefan.

Gloria en Emilio zijn echter vertrokken vanwege de dreiging van orkaan Irma. De Nederlandse cameraploeg heeft te horen gekregen dat ze ook zo snel mogelijk weg moeten uit de Amerikaanse kustplaats.

“Ik was bij hen thuis”, vertelt Peter aan RTL Boulevard. “Ze waren al helemaal in de stress omdat al hun spullen geëvacueerd moesten worden. Alle auto’s, boten, kunstwerken en Grammy’s. Toch hebben ze heel uitgebreid de tijd voor ons genomen. Heel lief.”

Na het interview kwam het team van Van Der Vorst Ziet Sterren terug in het hotel en hoorden ze dat ze beter zo snel mogelijk konden vertrekken. De burgemeester van Miami Beach had namelijk gemeld dat iedereen voor morgenochtend geëvacueerd moest zijn. “Heel veel mensen zijn nu ook al weg. Wij stappen zo op een taxi, op weg naar het vliegveld. Hopelijk lukt het om onze vlucht te halen”, laat de presentator weten.