×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Strykes: De kanker is weg!

20.04.2017 -

Geweldig nieuws voor Peter Strykes! Na een heftig traject is de kanker weg.


De LA The Voices-zanger schrijft dat de kanker weg is en dat het alle ontberingen waard is geweest. 'De komende maanden moet ik werken aan volledig herstel qua conditie en schade die de chemo en bestralingen aangericht hebben.' Hij zegt dat een uitdaging te vinden, maar het allerbelangrijkste vindt hij het om geestelijk fit te worden.

'Dit traject vergt veel van je geest en ik merk dat met het organiseren van mijn 14 mei Moederdag/Comeback optreden…Dat vind ik zwaar…Het zingen ging gisteren bij vlagen fantastisch. Nieuwe fase in mijn leven, ik ben weer gezond!', aldus Strykes.

De zanger kreeg in januari te horen dat hij een bijzondere vorm van kanker had. Hij werd 33 keer bestraald en onderging chemotherapie.