×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Jan Rens is er helemaal klaar mee

30.11.2017 -

Peter Jan Rens haalt in een Facebookpost hard uit naar zijn bekende collega's. Deze uitspraak doet hij na aanleiding van de zwarte pieten discussie waar mening BN'er zich momenteel in mengt.


De presentator is duidelijk over zijn standpunt: 'Ik ben voor en daar komt niemand aan'. En over alle mensen die anders denken, is hij duidelijk: 'En al die bekende schijt Nederlanders die er tegen zijn zodat ze weer publiciteit krijgen, leg al jullie geld bij elkaar koop een eiland en organiseer daar je eigen feesten en je democratie', raast hij.

Daar stopt de presentator niet: 'Ik leef al 67 jaar met het feest waar vele van jullie net komen kijken en proberen mee te teren in een discussie zodat je weer met je kop op de tv komt', zo schrijft hij kwaad.

'Voor de mensen in Nederland daar draait het om zodat ze geld kunnen vangen om aan te schuiven en weer de publiciteit kunnen halen zodat ze niet vergeten worden', besluit hij zijn betoog.