×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Beense nieuwe nachtburgemeester van Nederland

Peter Beense nieuwe nachtburgemeester van Nederland
10.01.2019 -

Volkszanger Peter Beense neemt het stokje over van Tino Martin als nachtburgemeester van Nederland 2019. De volkszanger werd verkozen door de Nederlandse horeca en aanvaardde zijn nieuwe titel op het Horecava Feest Mooi in de RAI in Amsterdam.


De Amsterdammer had zelf jarenlang een horecazaak in de hoofdstad en viel bij de jury in de smaak omdat hij een van de meeste geboekte artiesten van Nederland is. Beense zegt trots te zijn op zijn nieuwe functie: 'Ik vind het een grote eer dat ik deze titel mag dragen.' In de afgelopen jaren gingen Wolter Kroes, Gerard Joling, Lange Frans en André Hazes junior hem voor.

Beense staat komend jaar in de Ziggo Dome voor Holland Zingt Hazes en komend weekend in Eindhoven voor een concert met Echte Vrienden, samen met Django Wagner en Frans Duijts.