×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pete Wentz krijgt dochter op Moederdag

14.05.2018 -

Fall Out Boy-bassist Pete Wentz is op Moederdag vader geworden van een dochter. Het meisje Marvel Jane is het derde kindje voor de muzikant van de Amerikaanse band en zijn vriendin Meagan Camper.


'We zijn zo dankbaar dat ze er is. Ze is er al klaar voor de wereld over te nemen', schrijft de 38-jarige bassist op Instagram bij een foto van zijn gezin vanuit het kraambed in het ziekenhuis. 'Fijne Moederdag Meagan Camper en alle andere mama's'.

Pete en Meagan werden in augustus 2014 ouders van Saint. Uit zijn relatie met Ashlee Simpson kreeg de bassist in 2008 zoon Bronx. Op nieuwjaarsdag maakten ze bekend dat ze dit jaar een derde kind zouden krijgen.