×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pete Davidson heeft date met Kate Beckinsale

Pete Davidson heeft date met Kate Beckinsale
2.02.2019 -

Komiek Pete Davidson had vrijdagavond een date met de Britse actrice Kate Beckinsale. Ze verlieten hand in hand zijn stand-upshow in West Hollywood.


De 25-jarige komiek, bekend van de tv-show Saturday Night Live, hield zijn 45-jarige vriendin Kate stevig vast toen ze het Coronet-theater verlieten, op weg naar hun hotel in Santa Monica. Dat toont TMZ aan met foto’s van het stel.

Pete was tot vorig jaar oktober verloofd met Ariana Grande. De zangeres maakte het uit en liet daarna weten voorlopig geen behoefte meer te hebben aan een relatie. De Britse actrice Kate Beckinsale is sinds 2016 gescheiden. Ze was getrouwd met filmmaker Len Wiseman. Ze heeft een volwassen dochter, die ze kreeg in een eerdere relatie met acteur Michael Sheen.

Kate Beckinsale is momenteel bezig met de opnames van de nieuwe serie The Widow, waarvoor ook in Rotterdam wordt gedraaid.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden