×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Penoza-heldin Carmen van Walraven leeft!

Penoza-heldin Carmen van Walraven leeft!
4.04.2019 -

Carmen van Walraven is niet dood, zij zit in Canada. De heldin uit hitserie Penoza, van wie het lot onzeker was na de vijfde en laatste serie, heeft haar val in het water overleefd en lijkt een nieuw bestaan te hebben opgebouwd.


Dat blijkt uit een fictief nieuwsbericht dat donderdagochtend via social media en een persbericht werd verspreid. Hieruit blijkt dat drugskoningin Carmen van Walraven opgepakt is bij een schietpartij in een restaurant in Canada. Bij het incident kwamen drie mensen om het leven en is Carmen aangehouden. Volgens het artikel heeft Interpol contact gezocht met de recherche in Nederland om onderzoeksleider Jim Leeflang op de hoogte te stellen van het feit dat Van Walraven nog leeft.

De langverwachte Penoza-speelfilm is vanaf eind november in de bioscopen te zien. De opnames in Canada zijn inmiddels afgerond, laat distributeur Dutch FilmWorks weten; in april gaat de cast en crew verder in Nederland. Over de verdere inhoud van de film willen de makers nog niets zeggen.

Vaste acteurs keren terug

Wel is duidelijk dat een groot aantal vaste acteurs terugkeert in de film. Alle leden van het gezin Van Walraven zullen in de film te zien zijn, net als vaste handlangers Luther (Raymond Thiry), Berry (Loek Peters) en rechercheur Jim Leeflang (Hajo Bruins).

De film wordt geschreven en geregisseerd door Diederik van Rooijen, die ook grotendeels verantwoordelijk was voor de serie.