×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pauw, Witteman, Tan en Maasland in tv-actie

13.11.2013 -

Jeroen Pauw, Paul Witteman, Humberto Tan en Bridget Maasland. Die presentatoren zullen maandag de nationale actiedag voor de Filipijnen met een tv-programma afsluiten. Het programma is van 22.30 uur tot 00.00 uur te zien op Nederland 1, RTL 4 en SBS6. Dat hebben de Samenwerkende Hulporganisaties, de Nederlandse Publieke Omroep, RTL en SBS laten weten.


De hele dag zal er in reguliere programma’s al aandacht zijn voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan in de Filipijnen. Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum wordt maandag ingericht als actiecentrum waar het publiek van 6 uur in de ochtend tot middernacht geld en cheques kan geven. Een apart belteam neemt telefonische giften in ontvangst.

Namens de NOS doet presentator Herman van der Zandt daar de 'centrale’ presentatie.