×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pauw en Witteman wensen Humberto succes

26.08.2013 -

Pauw & Witteman pakken de concurrentie met de nieuwe talkshow RTL Late Night van Humberto Tan sportief op. ''Een felicitatietaart voor @HumbertoTan en zijn team. Ze mogen zich best een beetje aan de wens houden..'', twittert Jeroen Pauw maandag.


Op twitter is een foto te zien van de taart die Humberto mocht ontvangen van zijn collega's. Tan presenteert maandagavond voor het eerst zijn nieuwe praatprogramma, waarin hij elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur gasten ontvangt uit de entertainment, sport en politiek. Bij de eerste editie schuiven onder meer Marlies Dekkers, Jan Smit en John van de Heuvel aan. Tan bedankt op Twitter iedereen voor alle gelukwensen: ''DANK trouwens allen voor de succeswensen ivm RTL Late Night.''

Pauw & Witteman zijn volgende week weer op de buis, vanaf 23.00 uur, waardoor er een half uur overlap is met RTL Late Night.