×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pauw begint eerder vanwege zwangerschap Jinek

30.04.2018 -

Het nieuwe seizoen van de talkshow van Jeroen Pauw begint eerder vanwege de zwangerschap van Eva Jinek. Pauw keert eerder terug van vakantie en zal op maandag 3 september weer op televisie te zien zijn.


Een woordvoerder van BNNVARA heeft een bericht daarover in AD bevestigd. Pauw gaat in juni op vakantie; Eva Jinek neemt dan de presentatie van de avondshow over. Het was eerst de planning dat Pauw eind september terug zou keren.

De KRO-NCRV bevestigt dat de bedoeling is dat Jinek tot 3 september haar talkshow presenteert. Het is onbekend wanneer zij precies is uitgerekend. De 39-jarige Jinek maakte begin maart bekend dat zij in verwachting is. De vader is producer Dexter van der Voorn, met wie zij al twee jaar een relatie heeft.