×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul Witteman stopt met Buitenhof

Paul Witteman stopt met Buitenhof
22.11.2018 -

Paul Witteman stopt met de presentatie van het programma Buitenhof. Hij neemt op 9 december afscheid en op die datum neemt journalist Hugo Logtenberg de microfoon van hem over.


Witteman presenteerde het discussieprogramma van 1995 tot 2006 en van 2014 tot heden. Hij stopt op eigen verzoek met het programma. 'De live-uitzendingen van Buitenhof zijn op zondagmiddag, maar dan presenteer ik ook al Podium Witteman. Twee live-programma's achter elkaar is iets te veel van het goede', aldus Witteman. Hij blijft zich naar eigen zeggen wel richten op andere tv-bezigheden voor BNNVARA.

Hugo Logtenberg (1974) neemt de presentatie van Buitenhof voor zijn rekening naast zijn werk als onderzoeksjournalist voor NRC Handelsblad. Hij werkte eerder als journalist voor Het Parool. De andere presentatoren van Buitenhof zijn Diana Matroos (VPRO) en Jort Kelder (AVROTROS).